Upptäck fitnesskläder som har en perfekt passform och utmärkt kvalitet.

Obsidian

4995 kr

Våra toppar och tights är tillverkade med omsorgsfullt utvalda material av hög kvalitet, vilket garanterar en hållbar produkt som kan användas länge. De är slitstarka och behåller sin form och elasticitet även efter upprepad användning och tvätt. Du kan vara säker på att de kommer att vara en pålitlig träningspartner under många pass framöver.

Artikelnr: 1-011 Kategorier: , ,

Beskrivning

Vårt exklusiva OBSIDIAN-set i svart med exotiskt mönster är en verklig kombination av stil, komfort och lyx. Setet består av ett par matchande tights och en långärmad topp, båda skapade med omsorg och precision för att ge dig en förstklassig träningsupplevelse.

Tightsen i detta set är tillverkade av ett sammetslent material som känns otroligt mjukt och behagligt mot huden. Med sin sömlösa konstruktion och stretchiga egenskaper ger de dig en oöverträffad rörelsefrihet och flexibilitet under träningen. Du kan fokusera på din prestation utan att bli distraherad av obehag eller begränsningar.

Det exotiska mönstret i svart och DEKA-loggan i vitt ger en unik och djärv design till tightsen. Inspirerat av världens olika kulturer, ger mönstret en känsla av äventyr, stil och lyx. Du kommer definitivt att sticka ut från mängden och ge din träningsgarderob en extra touch av exklusivitet och trend.

Den långärmade toppen kompletterar tightsen perfekt och ger dig både stil och funktionalitet. Med samma sammetslena material och sömlösa konstruktion som tightsen ger toppen dig en bekväm passform och fullständig rörelsefrihet för att utföra alla dina träningsrörelser.

Detta träningsset är inte bara enkelt stilrent och elegant, det är också ett premiumval. Varje plagg är handsytt med noggrannhet och precision för att säkerställa att du får den högsta kvaliteten och en perfekt passform. Du kommer att känna dig exklusiv och lyxig när du bär detta set under din träning.

Investera i ett exklusivt träningsset med svarta tights och långärmad topp för en träningsupplevelse utöver det vanliga. Upplev komforten och flexibiliteten i det sammetslena materialet, den sömlösa konstruktionen och den djärva designen. Detta set är handsytt och ger dig vår mest exklusiva känsla. Du förtjänar den under varje träningspass.

 

Ytterligare information

Vikt 1 kg
Dimensioner 90 × 45 cm
OBSIDIAN

S, M, L

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Obsidian”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *